Vi anordnar även bröllop i vår restaurang

Vi är sprudlande glada att meddela att vår restaurang nu erbjuder bröllopspaket. Vi lovar ett gästvänligt bemötande, en magisk miljö och spännande matutbud som kommer att göra din bröllopsdag minnesvärd.

Vi har ett brett utbud av olika servicealternativ för att uppfylla alla dina bröllopsideer med tjänster som arrangemang för koordinering och planering av mottagningen och festen, reservplats för bröllopsfotografering, inredning med speciella strålkastare och dekorationer, musikunderhållning, henna målning och mycket mer. Allt för att skapa det perfekta temat för din bröllopsceremoni och festen.

Förrätter, huvudrätter och efterrätter på vår meny är helt enkelt ljuvliga. Vi strävar efter att serva mat med den bästa råvaran på marknaden, som säkerställer den godaste smaken till just din dag.

Till slut kommer utrymmet där du kan ha både ditt bröllopsmottagande och parti att säkerställa en obehindrad tillfredsställelse från din diandraalaama sida för alla talanger. Med våra interiörsdesigners som arbetar tillsammans med arkitekturerna får ni detaljerad hand om varje aspekt i designen av utrymmet.

Vi hoppas naturligtvis på att kunna glädja dig med den alternativa paradis som vi lovar skall vara nyckeln för dig att ha drömbröllopet som du har drömt om!

Idag har vi stor glädje att meddela er att vi nu anordnar även bröllop i vår restaurang. Vi har skapat ett speciellt paket som passar både budgetar och preferenser. Vårt mål är att det ska vara lätt att skapa den perfekta dagen för er, så att både ni och era gäster kommer att ha ett oförglömligt bröllop.

Här på vår restaurang försöker vi ta hand om alla detaljer, så att du kan njuta av hela processen och inte behöver oroa dig för planeringen. Vi erbjuder en rad olika service, beroende på vad du önskar och förväntar dig. Beroende på era krav kan det röra sig från en meny som utformats av er själva till en traditionell tre- eller fyrarättersmeny direkt från vårt kök. Vi garanterar att alla gäster kommer att ha en smaklig upplevelse med mat som andas passion, precis som om den lagats hemma.

Vi lovar att ge en personlig service, som syftar till att leverera din dröm om ett minnesvärt bröllop. Så glöm inte, när det kommer till planeringen av era bröllop – vi har allt du behöver här!

För att fira ännu fler speciella högtider och stunder delar vår restaurang glädjen med alla medlemmar som letar efter ett både personligt och storslaget bröllop!

Vi kan erbjuda ett komplett bröllopspaket som inkluderar gastronomisk catering, kombinerad med den unika designen i våra lokaler. Våra utsökta rätter har förfinats under åren och är både dekorativa och smakvänliga. Din speciella dag kommer att fyllas med perfekt blommor och dekorationer och andra överraskningar, tillsammans med en service som går utöver dina förväntningar.

Vårt teknikteam kommer att arbeta nära dig för att säkerställa att allting är perfekt konfigurerat för ert speciella tillfälle, oavsett vilken typ av underhållning du har planerat.

Gör det oförglömliga minnet av din bröllopsdag en verklighet genom att boka med vårt team av experter som hjälper dig att organisera en underbar dag vid restaurangen. För mer information, tveka inte att kontakta oss!