Mitt på Österlen, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer, hittar du restaurang Kafferosteriet på Österle

Mitt på Österlen, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer, hittar du den lilla restaurangen Kafferosteriet. Här kan du njuta av kaffe, mat och en härlig miljö med öppen eldstad för att skapa en delikat atmosfär.

Kafferosteriet erbjuder ett stort utbud av färska bakverk till fikat, med något för alla smaker; antalet smaker säkras dessutom ständigt av de ägare och kockar som jobbar på restaurangen. Deras signaturdrink är latte macchiato med citron – den perfekta brygden mellan syra och sötma. För mat är deras meny brett varierad, från hemlagade picknickkorgar till veganvarianter på klassiska svenska rätter.

Österlen har länge varit en populär destination för resenärer som söker en suggestiv kombination av miljön, historien och tradionerna i landskapet. Kafferosteriet öppnade trapporna in i området för bedrivsamhetsmöjligheter på samma plats med ett unikt arv inom gastronomin, vilket gör det till den perfekta platsen att avsluta en dag utflykt med god mat och trevlig miljö!

Mitt på Österlen, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer, hittar du restaurang Kafferosteriet. Både lokalbefolkningen och turister har omfamnat den rustika miljön som restaurangen har att erbjuda.

Kafferosteriet stoltserar med sin lokala miljövänliga profil. De ser till att kunders mat kommer från lokala bönder som producerar ekologiskt odlade produkter, vilket gör maten ännu bättre.

Restaurangen strävar efter att ge en unik upplevelse på många sätt. Framförallt arbetar de för att leverera en personlig och omtänksam service, vilket gör att man kan koppla av i den rustika miljön. Målet är en hemtrevlig, bekväm miljö som bjuder in gästerna att slappna av och koppla av.

Maten på Kafferosteriet är ett verkligt nöje. Deras meny erbjuder lokalt tillagad svensk mat med skandinaviska influenser såsom fisk, kottbullar och matvete. De stolta brygger sina egna ekologiska ölsorter som även finns tillgängliga till lunch och middag.

Som lokal matställe på Österlen har restaurang Kafferosteriet lyckats etablera sig i det skånska landskapet med sin goda mat och rustika inredning. Det är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en härlig men lugn upplevelse och en smakupplevelse. Upplev det skånska köket på restaurangen Kafferosteriet och ha det otroligt trevligt!

Mitt på vackra Österlen, mitt bland de böljande gula rapsfälten och den extra spektakulära utsikten som sträcker sig så långt ögat når, hittar du restaurangen Kafferosteriet. Här ger familjen Nilsson varmt välkomnande åt alla besökare och erbjuder ett unikt landsbygdsboende med förstklassig service.

Kafferosteriet ligger mitt i hjärtat av Österlen och erbjuder en skön miljö med mysig inomhusträdgård och en terrass för att slappna av och njuta av fantastisk mat. De menyer som erbjuds varierar från franska genuina regionala rätter till det senaste inom modern gastronomi. Här caterar de för alla typer av speciella event, från små privata middagar till stora fest evenemang.

De har även ett brett utbud av drycker, inklusive specialkaffe sorter som rostar på plats. All kaffe som serveras är ekologiskt odlat och auktoriserat fairtrade-märkt. Ni kan även be om att få provsmaka på olika sorters kaffe ur deras sortiment, för att hitta den perfekta smaken för just er.

Restaurangen erbjuder inte bara god mat och drycker. Man kan också ta del av olika arrangemang och händelser, som musikkoncerter, teaterföreställningar och workshops, hos Kafferosteriet. Om du vill ta en ledig dag eller dagen för er bröllopsdag? Det finns möjlighet att hyra hela platsen inklusive övernattning till ett rimligt pris!

Kofferosteriets personal är mycket kunnig och välutbildad när det gäller alla aspekter av god matlagning, så du kan vara säker på att uppleva de bästa gastronomiska njutningar som Österlen har att erbjuda. Så ta tiden att besöka restaurang Kafferosteriet – ni kommer inte bli besvikna!