I en omsorgsfullt restaurerad skolbyggnad hittar du ett charmigt hotell, en kafferosteri där vi gör vårt eget kaffe

Staden kommer nu att få en alldeles särskild charm. Inom kort invigs ett härligt hotell och ett kafferosteri i en återställd skolbyggnad. Hotellet kommer att omfamna structuren, detaljerna och atmosfären i den gamla skolan, som utgör en viktig del av stadens historia.

Kafferosteriet – som finns på hotellets övervåning – är något helt unikt. Här kan du njuta av smaker som endast kan skapas när man gör sin egen kaffe. Alla kaffesorter har specialdesignade smaker som tillverkas av lokala kaffebönder och bär kvalitetsmässigt bevis från artister i staden.

Det sköna hotellrummen förser gästerna med moderna bekvämligheter. Skolloungen erbjuder en mysig miljö med ett vackert bastant utseende. Alla rum har utsökta möbler, dekorationer och mycket mer att undra över. För att höja sin stämning kan gäster dricka ett glas Prosecco och njuta av middagsshower och livemusik nattetid.

Det kommer att vara det perfekta valet för de som letar efter ett charmigt boende med en helt säregen upplevelse. Kommande gäster kan vara säkra på att de inte bara restaurerar ett stadens monument, utan också får smaka på lokalbefolkningens variationer av kaffe samt uppleva en modern miljö som har anor från tidigare tider.

För er som letar efter en unik upplevelse i Stockholm är detta den perfekta destinationen. I den vackert restaurerade skolbyggnaden hittar du ett charmigt vandrarhem med ett café i anslutning.

Här serveras bara det bästa kaffet, som produceras inne i restaurangen. Kaffet som görs inne på caféet har noggrant valts ut och förädlas för att ge ett komplett utbud av buktarraromer och smaker. Besökarna kan ta del av den välsmakande, nybryggda kaffe och låta bli att njuta av de olika hembakade bakverk. Endast de mest autentiska ingredienserna används och kaffet blandas som konstnärens alster med en perfekt avrundad smak.

Även vandrarhemmet ger gästerna en autentisk upplevelse, full av nostalgisk romantik som man verkligen kan känna in i varje rörelse. Här bor du bekvämt bland vintage-möbler, stora öppna fönster, högt i tak och trägolv som ändå andas finess totalt sett. De generösa rummen är utrustade med personliga element och matplatser, samt smarta trådlösa tillbehör som gör ditt boendes upplevelse bekvämare än någonsin

Besökare av skolbyggnaden bjuds verkligen på en genuin upplevelse. Så ge dig ut på en resa in i gamla Stockholm så får du uppleva den magi som finns hos den fantastiska kombinationen av café och hotellrum, mitt i stan.

Välkommen till vårt lilla paradis – ett ställe för vila och njutning. Området har att erbjuda en mängd fantastiska upplevelser, både naturligt och kulinariskt. Många av våra besökare är imponerade av den varierande fauna och flora som omger dem medan de slappnar av och njuter av god mat från området.

Det finns inget bättre sätt att uppleva den lokala kulturen än att fylla magen med de fräschaste råvarorna som området har att erbjuda. Frukter, grönsaker, hemlagad mat – det är bara några av ingredienserna som våra gäster kan njuta av under sin tid hos oss. Inte nog med det, de får också vibrerar med naturen och stunden av ren och skär stillhet i vilken det bara är ljudet av vatten som hackar.

Du har kanske undrat varför vi är så engagerade i lokala produkter och lokal ekoturism? För det första vill vi göra det möjligt att ungas från området inte behöver ge sig iväg för att jobba utanför landet. Vi stödjer lokala familjer som odlar, producerar, bevarar and lever i harmoni med naturen.

Om du letar efter ett lyxigt tillflyktsort där du kan koppla av från dagliga stressen samtidigt som du njuter av god mat, är detta stället perfekt för dig! Lite vila, lite naturen och massor av traditionell mat ger dig en upplevelse som du aldrig glömmer! Välkommen till detta magiska ställe – vi garanterar en gudomlig upplevelse fylld av naturlig skönhet och autentisk mat!