En restaurang med mycket stämningsfull inredning – vi kan ta emot 200 gäster för ett bröllop

De flesta bröllop är speciella händelser som ska minnas för evigt. Ett sätt att göra detta är att välja en restaurang med en stämningsfull inredning. Idag tillkännager vi glada nyheter: den fantastiska restaurangen Kalmars har utökat sin kapacitet och är nu redo att ta emot upp till 200 gäster för ett bröllop.

Restaurang Kalmars ligger bara en kort promenad från Kalmars torg. Det hänförande interiören är noggrant utformat med ett senmodernistiskt tema som skapar en magisk stämning. Den vackra miljön ger en speciell atmosfär, perfekt för bröllopsceremoniden och mottagningen.

Vi erbjuder även otaliga platser att tillgå för såväl bruden och brudgummen som deras gäster och anhöriga. Förutom den stora restaurangen har vi också ett spa som erbjuder personliga spabehandlingar innan festen bryter ut. Under festen bjuder vi på allt, från högrange mat till finaste viner, för att göra din begivenhet oförglömlig.

Du är välkommen att kontakta Kalmar’s personal för att diskutera detaljer om ditt specifika bröllop. Vi strävar efter att ha ett professionellt team som kan hjälpa till vid alla led och skapa en briljant, speciell dag som du och dina gäster aldrig kommer glömma!

Vilket lyxigt läge för ett bröllop! Nu erbjuder vi en restaurang för bröllopsgäster som kan ta emot upp till 200 gäster. Stämningen är magisk med en mycket stämningsfull inredning. Här kommer dina gäster att uppleva en kväll de inte snart kommer att glömma!

Vår chefkok har skapat en delikat meny som tillfredsställer alla dina gästers palats. Vinlistorna har utvalda viner som ger ett extra tilltalande twist och får gästerna att njuta av festen än mer. Den fantastiska musiken, lyft rumstemperaturen och serveras med det absolut bästa serviceteam som tar hand om sina gästers önskemål.

Vi garanterar också kvalitet och ett noga utvalt team som består av erfarna personal inom mat- och dryckesindustrin. De har en stark devotion för varsin detalj, från matserveringen till det sista avsnittet av byggandet, för att få din bröllopsfest att vara perfekt.

Oavsett om det är en receptionsmottagning eller ett bröllop med middag, vi kan garantera dig att ditt evenemang kommer att bli ett minne för livet!

Vår restaurant har en gemytlig, stilfull atmosfär med ett traditionellt tema. Med hjälp av olika typer av belysning, inredning och bekvämligheter kan vi få ditt bröllop att kännas mysigt och pittoreskt. Vi erbjuder ett urval av vackra rum som passar din specifika plånbok, allt från rustika lokaler med stor takhöjd till Intimate öppna rum som ger en speciell känsla.

Vi sparar inte på kreativa idéer när det kommer till maten: Vi tillagar färskt och hemlagat mat och maten har en touch av modern twist. Vi gör så att våra menyer erbjuder ett brett utbud av maträtter, inklusive vegetariska alternativ som tillfredsställer olika smaklökar – vilket levererar en upplevelse som är lika läcker som den är minnesvärd.

Med våra professionella team som hanterar all logistik kan du vara säker på att ditt bröllop både fungerar smidigt och levererar en oförglömlig upplevelse. Vi stöder dig noga för att skapa perfekta arrangemang för bröllopet med minimal stress – även om det tar liten tid med tanke på den goda planering vi gjort. Våra hyresavtal och förberedelser är både flexibla och anpassningsbara, så kunden kan anpassa dem efter deras egna budget- och tidsramar.

Om du letar efter en magisk inredning, personlig service och högkvalitativ mat till din nästa fest kan vi erbjuda dig precis det du letar efter!. Kontakta oss idag om du har några frågor om hur vi kan få ditt bröllop att bli så magiskt som möjligt.