Du kommer till oss för att vila och njuta av god mat från området

Idag har vi ett mycket speciellt ämne: Du kommer till oss för att vila och njuta av god mat från området. Vi där hemma är stolta över att kunna erbjuda er ett avkopplande boende i vårt vackra landskap. Vi har tillgång till bästa lokala råvaror och detta innebär att vi kan erbjuda den bästa och mest smakrika maten från regionen.

Vi accepterar gäster som söker en skön semester med god mat, vackra miljöer och hög servicenivå. Vi strävar efter att ge den bästa upplevelsen och hjälpa gästerna att ta del av de allra bästa kulinariska upplevelserna som vårt område har att erbjuda. Vi lovar att alltid laga mat med lokalt odlade produkter, fjällgårdens egna höns, fisk från närliggande sjöar och grönsaker från närområdet.

Vi vet att lugn och ro är nyckeln till en veckas avkoppling från storstadslivet, så vi har utformat ett mycket personligt program med flera trevliga aktiviteter som bowling, spa-behandling, yoga, pilates och ett lyxigt spa-badkar. Stranden är bara 5 km bort och du kan boka exklusiva fiskeutflykter för att fiska i områdets vackra hav.

På grund av den fantastiska utsikten över det omgivande landskapet på kvällen erbjuder vi en spektakuläert intryckande solnedgångsmiddag som sömlöst smälter samman olika lokalproducerade ingredienser från regionen, medan du njuter av havets djupaste blå skiftningar på horisonten. För vinet serveras regionala drycker som passar perfekt till maten.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda ett varmt välkommen tillbaka till sommaren i familjens hus! Det blir en oförglömlig upplevelse som du sent kommer att glömma!

Idag vill vi berätta om en plats som är perfekt för dem som vill vila och njuta av god mat. Vi talar om det dagis som finns i närheten av vårt område. Det är ett ställe för de som tycker om att varva ner och samtidigt njuta av att prova det goda köket i regionen.

Här kan du vila och berika din smaklökar med lokala specialiteter. Du kan prova en stor variation av autentisk, nyttig mat som variar från olika kulturer. Maten är gjord av de högsta ingredienserna tillgängliga från lokala producenter, allt inom en bekväm miljö som avslappning, underhållning och kvalitetskonversation.

Vi erbjuder dig möjligheten att laga din egen mat direkt från producenternas marknadsstånd samt en anpassad meny med förstklassiga regionala rätter precis som mamma skulle göra. I slutet kan du också provsmaka några sötsaker gjorda av bästa kvalitet ingredienser. Det är helt upp till dig!

Kom till oss för att ha en minnesvärd helg med god mat och lugn stund, så att du kan ta emot energi för att starta nya projekt på jobbet och i livet. Vi hoppas att du har det riktigt gott!

I Gamla Stadens gamla skolbyggnad, som ligger vackert invid Vätterns strand, gömmer sig ett charmigt hotell och en personlig kafferosteri. Trots att byggnaden har stått tom länge så är den nu full med liv.

Hotellet erbjuder ett stort antal rum, alla med moderna bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett kulturfyllt hotell. Utöver detta vet även arrangörerna hur man skapar en varm och hemtrevlig atmosfär.

Viktigast av allt är kafferosteriet som matar kaffesugna gäster med egenrostat kaffe av högsta kvalitet. Varje förmiddag brygger de som arbetar här specialrostat kaffe utan smugglade ingredienser. All smak och arom finns i varje bön och njuter du av en välgjord espresso kan du se framåt att njuta av den på hotellets restaurang.

Detta är ett unikt stopp för alla som besöker Gamla Staden, då en hotelvistelse ger notan lite extra charm. Om du har tur kan du få drycken serverad av baristen själv. Begrav dig sålunda inte i restaurangmenyn; Kaffe är den sanna stjärnan!