Vi anordnar även bröllop i vår restaurang

Vi erbjuder ett brett utbud av mat och dryck och har en restaurang på plats.

Vi anordnar även bröllop i vår restaurang. Med vår plats unika atmosfär och moderna faciliteter är det den perfekta platsen att tillbringa lite tid med familj och vänner på din viktigaste dag.

En trädgårdsrestaurang med gammaldags inredningsstil och mysig atmosfär. Vi serverar kaffe, lunch, middag och vin.

Vi är en restaurang på Österlen med gammaldags inredningsstil och mysig atmosfär. Vi serverar kaffe, lunch, middag och vin.

Österlen är en region belägen i den sydligaste delen av Sverige. Det lokala namnet ‘Osterlen’ betyder ‘östliga stränder’ och syftar på att Österlen bokstavligen ligger på Sveriges östra strand.

Regionen är känd för sin långa kustlinje, samt sin rika flora och fauna. Det är också hem för flera små fiskehamnar och byar, som kan hittas utspridda längs kustområdena.

Det här avsnittet handlar om Österlens betydelse för turismen, inklusive deras framgångar inom restaurangbranschen. De lyfter fram att de inte bara är ett café utan också anordnar bröllop i sin restaurang.

Med den vackra naturen och det utsökta köket är Österlen ett utmärkt val för ett destinationsbröllop.

Vi serverar svensk mat i restaurangen men ser till att vi även har ett fint urval av internationella rätter att välja mellan. Och om du planerar att ha ditt bröllop här, då kan vi också hjälpa dig med det!

Österlen är en restaurang i Sverige som även anordnar bröllop. De är ett icke-traditionellt utrymme som erbjuder ett alternativ till de tråkiga, intetsägande konferensrummen och bröllopssalarna som många är vana vid.

De erbjuder traditionellt svenskt kök samt några rätter med internationella influenser. Kunderna kan också njuta av sitt kaffe i den svenska traditionen att sitta ute på altanen och kolla på måsarnas ljud eller besöka dem för lunch på deras kafé och bageri.

Vi tror att vår atmosfär är perfekt för din ceremoni eftersom den har en välkomnande känsla och är en mysig plats för dig att uttrycka dig i vad som kan vara en av de viktigaste dagarna i ditt liv.

Ett av den danska restaurangens mest populära erbjudanden är att anordna bröllop i etablissemanget.

Detta är en perfekt plats för små och intima bröllop, men också för fester på 100-200 personer. Vi erbjuder catering med både buffé och trerättersmeny.

Vi är en restaurang belägen på Österlen. Vår restaurang erbjuder fantastiska tjänster till våra kunder, inklusive bröllop.

Vi förbereder våra gäster med utsökt men hälsosam mat som kommer från regionen och tillagas med omsorg av vårt köksteam, med färska råvaror och lokala råvaror där det är möjligt.

Vår restaurang ligger på Österlenområdet och vi anordnar även bröllopsceremonier här.

Vi erbjuder den perfekta lokalen för att fira din speciella dag – vår restaurang ligger på Österlenområdet, en av Sveriges vackraste regioner. Vi är en fullt licensierad anläggning och vi erbjuder även en bröllopsceremoni. Det är öppet för alla religioner, så oavsett vilken bakgrund du har så är du välkommen hit.

Österlen är en restaurang belägen i Sverige. Det anordnar även bröllop och erbjuder boende.

Vi är en restaurang på Österlen som anordnar bröllop. Restaurangen har ett café som erbjuder det bästa kaffet i stan.