Mitt på Österlen, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer, hittar du restaurang Kafferosteriet på Österle

Kafferosteriet är en restaurang på Österlen. Det är också ett gammalt sågverk som byggdes om till restaurang, hotell och konferenscenter.

Restaurangen har en vacker utsikt över de böljande gula rapsfälten och den vidsträckta utsikten över Österlen. Kafferosteriet är utmärkt för affärsmöten, konferenser och speciella sammankomster på grund av sin intima atmosfär, men det kan vara knepigt att hitta platsen om man inte vet vart man ska.

Vi är så vana vid att ha våra tomater från Italien och vår potatis från Peru, men här på Österlen odlar vi allt.

Mitt på Österle, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyerna, hittar du restaurang Kafferosteriet på Österle.

Kaffetorpets filosofi är att endast servera produkter som kommer direkt från Österlenregionen. Det innebär att de använder tomater, potatis och gurka som odlas här på Österlen i sitt kök med så lite transport som möjligt. Det är därför de erbjuder en vegetarisk meny som använder grönsaker som odlas runt dem!

Restaurang Kafferosteriet på Österle ligger mitt i de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer som utgör Österlen. Restaurangen är en plats där människor kan njuta av mat och lugn, omgiven av natur.

Beläget i de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyer är Kafferosteriet på Österle en restaurang som erbjuder traditionell svensk mat.

Restaurangen är belägen mitt på Österlen, som är ett mycket känt naturreservat som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista. Området tilldelades denna status på grund av sin exceptionellt orörda naturmiljö och kulturlandskap.

Det finns många vackra stränder, skogar och kullar att utforska på Österlen. En av de mest populära aktiviteterna för besökare att göra inkluderar att cykla över landskapet mil och mil i sträck. För att göra din resa till Österlen möjlig rekommenderar vi att hyra cyklar från någon av deras cykeluthyrningsbutiker eller ta en guidad cykeltur med något av deras partnerföretag som Farum Cykelud.

Kafferosteriet är inrymt i en vacker gammal gårdsbyggnad, med öppen spis och bekväma sittgrupper. Du kan njuta av en blandning av klassiska danska och franska rätter. Deras meny är säsongsbetonad, full av lokala produkter och regionala smaker.

Vi har skapat vårt eget bondkök för god mat till överkomliga priser. Om du letar efter en traditionell dansk lunch eller middag så har vi det på menyn! Det är alltid bra att veta att fokus ligger på mat av god kvalitet till priser du har råd med.

Är du intresserad av vad restaurangen har att erbjuda? Utöver vår vanliga meny erbjuder vi många vegetariska rätter samt glutenfria alternativ! Vi har även en omfattande vinlista och öllista med både internationella alternativ och Österlenöl!

Österle är en liten by i södra Sverige, en och en halv timmes bilresa från Köpenhamn. Österle är ett mycket populärt resmål för den som vill njuta av lugnet och lugnet på landsbygden. Restaurangen har funnits sedan 2004, och belönades med två Michelinstjärnor 2017. Den blev även Sveriges högst rankade restaurang på TripAdvisor 2017.

Menyn på Kafferosteriet är skandinavisk mat med franska influenser och priserna speglar detta också. Våra favoriträtter inkluderar östersjöfisken (en stekt havsabborre) och framför allt Kafferosteriet Frikål (ett långsamt tillagat fläsk med kål.

Restaurangen ligger på Österle, som är en liten by i Skåne, Sverige.

Det erbjuder natursköna vyer över rapsfält och vidsträckt utsikt.

Mitt på Österle, mitt bland de böljande gula rapsfälten och vidsträckta vyerna, hittar du restaurang Kafferosteriet på Österle. Det erbjuder natursköna vyer över rapsfält och vidsträckt utsikt.

Kafferosteriet på Österle är en familjeägd restaurang, belägen mitt i de böljande gula rapsfälten och vidsträckt utsikt över Österlen.

Restaurangen ligger mitt på Österle, en liten by i södra Sverige. Utsikten från restaurangen är vidsträckt och vacker eftersom den ligger bredvid en 140 hektar stor park.

Kafferosteriet på Österle är en av få restauranger i Åseral, en kommun i Norge med cirka 3 000 invånare som gränsar till Österlen. Restaurangen har utsikt över en 140 hektar stor park som har renoverats av en konstnär och har mer än 150 skulpturer. Restaurangen serverar ofta mat gjord på regionala ingredienser som fläsk från närliggande gårdar och vild lax som kan tas direkt från en nästan orörd bäck i närheten.