I en omsorgsfullt restaurerad skolbyggnad hittar du ett charmigt hotell, en kafferosteri där vi gör vårt eget kaffe

Österlenskolan är en nyrestaurerad byggnad i Sverige som syftar till att vara en plats för människor i alla åldrar att lära, arbeta och leka. Den nya restaurangen och kafferosteriet är de två första hyresgästerna som vi slog upp dörrarna för.

Det första du kommer att lägga märke till med Österlen är den friska luften. Luften är frisk eftersom det inte finns några bilköer, inga fabriker och under större delen av året har vi havsbrisen.

Vi arbetar med en varsam restaurering av en skolbyggnad som har stått i mer än 100 år. Vi har tagit bort alla spår av tavlor och klassrum.

Det här är platsen där du kan ta din fika själv eller tillsammans med kollegor, vänner eller familjemedlemmar på en uteplats med sittplatser och långbord, utforska vår trädgårdslabyrint, smaka på vårt eget kaffe rostat på plats eller njuta av lunch på någon av våra två restauranger – Bistro eller Terrass.

Österlen är ett svenskt företag som har handlat kaffe i över 15 år. I en omsorgsfullt restaurerad skolbyggnad i centrala Visby driver Österlen ett eget hotell och restaurang.

Den här artikeln handlar om Österlens berättelse om entreprenörskap, vikten av familjevärderingar, och hur de skapar en känsla av samhörighet för både anställda och gäster.

I en omsorgsfullt restaurerad skolbyggnad hittar du ett charmigt hotell, Österlens första kafferosteri där vi kokar eget kaffe och restaurangen med sin mysiga atmosfär. Menyn på Österlens restaurang är influerad av de lokala råvarorna och av vilken årstid det är.

Ett urval av rätter från Sverige som inlagd sill och potatis från Listerlandet finns på menyn samt rätter från främmande länder som Ceyloncurry med kokosmjölk eller pasta med smörstekt krabba.

Hotellet Österlen har också en prisbelönt trädgård. I Österlens Restaurang kan du njuta av sommaren året runt.

Hotel Österlen är ett hotell i centrala Simrishamn i södra Sverige.

Kafferosteriet Österlen grundades 2000 och är ett av Sveriges bästa kafferosteri. Rosteriet ligger i en gammal skolbyggnad och producerar kaffe som är både ekologiskt och rättvisemärkt.

Österlen är ett litet samhälle i Skåne, Sverige. Det perfekta stället att ta en paus från det hektiska livet och njuta av god mat och kaffe.

Hotellet heter Österlen Hotell & Restaurang och har funnits i mer än hundra år. Restaurangen har ett bageri på plats, som gör allt bröd som används i båda anläggningarna. Bageriet levererar också rågbröd till några av de andra hotellen i stan.

Österlen är en svensk semesterort, belägen längs kusten i Sveriges sydligaste provins. Anläggningen har en lång historia och har varit välkänd men inte fullt utvecklad över tid. Här finns många charmiga resorter, hotell, caféer och restauranger som erbjuder färsk fisk och skaldjur, svenska delikatesser samt internationella smaker.

Österlenar Hotell är en av dessa charmiga resorter som erbjuder lyxiga rum med unika dekorationer. De har också nyligen öppnat ett eget kafferosteri på plats för att människor som tycker om kaffe kan komma och dela denna upplevelse med dem.

Österlen Hotel är ett familjeägt hotell beläget i den lilla kustbyn Österlen. Gästerna välkomnas till sina eleganta rum och erbjuds en stor frukostbuffé.

Vi på Österlen Hotel är stolta över vår gästfrihet och tillhandahåller alla bekvämligheter du behöver för att koppla av och känna dig som hemma. Vårt hotell erbjuder många tjänster som parkering, cykeluthyrning och restaurang på plats.

Österlen Hotel är ett charmigt hotell beläget i den lilla kustbyn Österlen med en restaurang på plats där vi kokar vårt eget kaffe och serverar goda lokala delikatesser!

Vi har en passion för miljön och vi gör vårt bästa för att minimera det ekologiska fotavtrycket. Restaurangen deltar i det Österlen-certifierade systemet och eftersom vi endast serverar kaffe rostat på plats är alla våra kaffekoppar gjorda av återvunnet papper.

Vi tar steg för att vara ett hållbart företag genom att använda miljövänliga produkter.