En restaurang med mycket stämningsfull inredning – vi kan ta emot 200 gäster för ett bröllop

Interiören på Österlen är designad av Danesa RISTIC med en samtida och varm nordisk touch som speglar restaurangens naturliga omgivning.

Det vita böjda taket är tillverkat av aluminium och har en lutning som är inspirerad av sanddynerna i området. De krönande vågbalkarna och träpanelerna påminner om havet, som finns precis utanför. De 120 stora fönstren gör det möjligt att njuta av utsikten över havet från hela restaurangen.

Det finns sex mångsidiga bankettlokaler tillgängliga för firande av alla storlekar, från intima sammankomster till fester för 200 gäster.

Den inbjudande atmosfären sträcker sig även till deras kafé, som du kan njuta av när du bläddrar i deras utbud av skandinaviska varor.

Österlen är en fantastisk varelse att finna lugnet och att vara i kontakt med naturen. Som ett resultat är Österlen perfekt för bröllop. Vi är en restaurang som kan ta emot upp till 200 gäster för bröllop och det finns olika alternativ för brudparet.

-Vi erbjuder inomhuscatering med rustik inredning eller utomhus också

-Vi har 3 olika lokaler som kan ta emot upp till 200 gäster

-Vi erbjuder olika soppor och varmrätter

Österlen är det sydligaste länet i Sverige.

Restaurangen Österlen ligger på landets sydöstra kust. Den har en interiör med nordisk känsla och den har 200 sittplatser och rymmer grupper på upp till 1000 personer.

Mölltorp var en svensk lantgård som byggdes om till en av Sveriges mest stämningsfulla restauranger. Med en interiör designad av David Chipperfield Architects, ligger den på Österlen, en region i södra Sverige.

Restaurangen kan ta emot 200 gäster för ett bröllop och är perfekt för sociala sammankomster och speciella tillfällen. Mölltorp är en av Sveriges ledande restauranger med en unik atmosfär som du aldrig kommer att glömma.

Restaurangen Österlen ligger i nordvästra Skåne på den svenska västkusten.

Den har en mycket stämningsfull interiör och rymmer 200 gäster för ett bröllop.

En restaurang med mycket stämningsfull inredning – vi kan ta emot 200 gäster för ett bröllop

Restaurangen Österlen ligger i nordvästra Skåne på den svenska västkusten. Den har en mycket stämningsfull inredning, som vissa kanske kan säga känns som insidan av en gammal båt, och den kan ta emot upp till 200 gäster för bröllop och andra evenemang som konferenser eller möten.

Österlen är en restaurang i sydligaste Sverige. Den luftiga salen är upplyst av varma blixtar och restaurangen har plats för 200 gäster för ett bröllop.

Det finns två salar att välja mellan med olika atmosfär, en mer elegant och intim och den andra mer rustik. De har också en intilliggande trädgård som är perfekt för ceremonin eller cocktailtimmen.

Österlen erbjuder middagar med utsikt – du kan se hav, berg, ängar och skog från deras köksfönster på 4:e våningen!

Restaurangen erbjuder även sina kunder en mycket stämningsfull och välinredd interiör. Restaurangen kan ta emot upp till 200 gäster för ett bröllop.

Österlen är restaurangen med en mycket stämningsfull inredning vi kan ta emot 200 gäster för ett bröllop. Vi har ett urval av menyer att välja mellan, beroende på tillfälle och budget.

Österlen är den perfekta platsen för ett bröllop.

En restaurang med mycket stämningsfull inredning – vi kan ta emot 200 gäster för ett bröllop.

När folk letar efter ställen att hålla sina bröllop på får de snart reda på att Österlen är en av de bästa resmålen i Sverige när det kommer till atmosfär och gastronomi.