Du kommer till oss för att vila och njuta av god mat från området

Vi är en restaurang på Österlen, södra Sverige. Vi har ett stort utbud av bakverk och kaffe att välja mellan. Du kan också hitta oss på en karta online om du är intresserad av vår plats.

Vi erbjuder en mängd olika sorters maträtter som du kan njuta av medan du dricker en kopp kaffe eller te.

Vi erbjuder ett brett utbud av rätter, såsom pasta, sallad och kötträtter. Vi har även några läckra desserter att välja mellan.

I restaurangen har vi möbler i typisk österlensk stil med vacker utsikt över Öresund.

På Österlen har man ett annat sätt att tänka på mat och gästfrihet. Restaurangerna är inte för dyra och servicen är alltid personlig.

På Österlen har vi ett eget sätt att tänka kring mat och gästfrihet. Restaurangerna är inte för dyra, personalen är alltid uppmärksam och atmosfären är lugn och avslappnad.

Denna restaurang är Österlens bäst bevarade hemlighet. Maten är fantastisk och landskapet är ännu bättre.

Eftersom Österlen är omgivet av vacker natur har det blivit ett populärt turistmål för både svenskar och utlänningar. På grund av detta har restaurangens läge i utkanten av en liten by blivit dess bäst bevarade hemlighet.

Vi ville förändra Österlens negativa uppfattning som en sömnig plats och matkulturen var det perfekta sättet att göra det. Vi är övertygade om att vi bör använda alla de resurser vi har, därför köper vi in våra produkter lokalt och arbetar med lokala bönder.

Vad gör Österlen Restaurang annorlunda?

Restaurang Österlen skapades med målet att föra människor samman. Vår meny är inte bara modern mat utan också en smältdegel av olika kulturer som har påverkat oss – du kan hitta italiensk pasta och svenska köttbullar i våra rätter. Vårt uppdrag är att dela en kultur genom mat, inte bara äta god mat från området.

Restaurangen ligger i ett lugnt och vackert område. Du kommer att kunna njuta av det bästa av det svenska köket från regionen såväl som traditionella svenska rätter.

Mer information om Österlen:

Österlen är en region i södra Sverige som gränsar till Danmark. Landskapet är kuperat och skogbevuxet med många olika djurarter som lodjur och bäver.

Efter en stressig dag på stan är det många som kommer ner till Österlen för att koppla av och njuta av god mat samtidigt som de ser livet gå.

Österlen anses vara en av de vackraste platserna i Sverige. Den ligger på den södra kusten och den har sin egen unika kultur. Området är omgivet av skogar och har varit känt för sina produkter sedan medeltiden.

Folk kommer ofta till Österlen för korta semestrar, bara för att vila och ladda batterierna från stadslivet. Hit kommer de för golf, fiske eller bara för en promenad på stranden – men gemensamt för dem alla är att de gärna äter på lokala restauranger där de kan hitta läckra rätter från hela Sverige.

Österlen är en inbjudande plats för semesterfirare som vill fly staden och ha nära till naturen. Det är nära till turistattraktioner som Skåne, Köpenhamn och Berlin.

Regionen Österlen är känd för sin rika flora som lockar många naturälskande besökare från när och fjärran.